Kawę do ciasteczka?
Ta strona korzysta z plików cookies, aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Więcej informacji znajdziesz w Polityce Prywatności.
logo
blog
Dobrze Cię widzieć! Skoro tu jesteś to można przypuszczać, że szukasz czegoś więcej. Chcesz zgłębić meandry kawowego świata, wejść w niego głębiej, nauczyć się czegoś? Jeśli właśnie kiwasz głową, albo szepczesz cicho „tak”, tak to miejsce dla Ciebie.
Mówimy tu głośno o ważnych kawowo sprawach, ale także o tych aktualnych, które się u nas dzieją. Cieszymy się, że mogą to być także Twoje sprawy. Bierz i czytaj, śmiało!
#Jak parzyć
#Kawa
#Dripper
#Alternatywy
#Kurs baristy
Dripper Hario V60 - historia, parzenie, nasze wskazówki
30 marca 2021
Karol Przesmycki

Dripper Hario V60 to jeden z najpopularniejszych sposobów parzenia kawy wśród zaparzeńców kawowych. Czy słusznie? Skąd ta popularność i czy rzeczywiście warto od niego zacząć?

zobacz wpis
Nasze działania #dladobra - środowiska, kawy i Ciebie
23 marca 2021
Natalia Bogdanowicz

#DlaDobra - to myśl, która przyświeca nam od 2019 roku. Dbamy o kawę od początku do końca procesu. Dlaczego nie pójść dalej? Zobacz nasze działania dla dobra środowiska, kawy i Ciebie.

zobacz wpis
Polecane artykuły:
Kofeina w Cold Brew Coffee - w czym tkwi sekret?
14 czerwca 2021
Poprzednie
Newsy mocne jak espresso
Zapisz się do newslettera
Tylko ważne rzeczy: promki, nowe kawy i super wydarzenia - bez napinki.
Nie piszemy o pogodzie
Same smaczne i ciepłe wiadomości.
Biorę wieści na wynos
Dziękujemy za zapis do newslettera!
Wystąpił problem z zapisem
Wpisz poprawny adres e-mail
pogadajmy o kawie i nie tylko
tu jest fajnie:
fb
instagram
linkedin
youtube
Copyright by Etno Cafe 2021